Erhvervsmedlemsskab

Bliv erhvervs-medlem

Hidtil har det kun været muligt at blive medlem af Rungsted Ishockey Support som privat/enkeltperson, men som noget helt nyt, kan vi nu tilbyde firmamedlemskab. 

Vi blev kåret som årets supportklub 2016/2017, og den succes vil vi gerne følge op på. Vi blev kåret, fordi vi formår at skabe Danmarks bedste visuelle ramme i Rungsted. Vi vil rigtig gerne forsætte arbejdet med at skabe disse rammer for ishockeyen i Rungsted. Det skal være en fest at gå til ishockey i Rungsted, med tifo’er, flag mm., er desværre ikke gratis. På baggrund af dette, ønsker support at have så mange medlemmer som muligt, hvorfor din virksomhed nu kan være med til at skabe disse rammer for klubben. 

Vi har 3 medlemskabstyper som ses nedenfor:

Guld

2000 DKK pr. år

Dette medlem skab er til dig, der vil give den maksimale støtte til support, og have den maksimale eksponering. Din virksomhed vil få en synlig placering i toppen af vores hjemmeside, med plads til logo samt link til jeres egen hjemmeside.

Yderligere får din virksomhed 5 medlemskort, der giver rabat på merchandise og busture.

Sølv

1000 DKK pr. år

Dette medlemskab vil give din virksomhed synlighed på vores websides forside med logo og link til din virksomheds egen webside. Placeringen af din virksomheds logo vil være i bunden af vores forside.


Yderligere vil din virksomhed få et medlemskort, der giver rabat på merchandise og busture til kortholder.

Bronze

500 DKK pr. år

Ønsker din virksomhed blot at støtte support med et beskedent beløb, så er bronzemedlemskabet det rette valg. Din virksomheds logo bliver vist på vores webside under erhvervsmedlemmer.


Yderligere vil din virksomhed få et medlemskort, der giver rabat på merchandise og busture til kortholder.

Tilmelding

 Nedenfor kan der downloades en tilmeldingsblanket, som skal udfyldes med de rette informationer og efterfølgende afleveres til
Rungsted Ishockey Support. Betaling vil blive opkrævet efterfølgende. 

Kontakt bodil@rungstedishockeysupport ved spørgsmål eller for yderligere info.